Γάμος

Δέκα πράγματα που πρέπει να ξέρεις για την ημέρα του γάμου σου

Τι εύχεστε να ξέρατε καλύτερα πριν την ημέρα του γάμου σας; Εμείς ρωτήσαμε κι εσείς απαντήσατε με ειλικρίνεια για όλα αυτά που εύχεστε να γνωρίζατε καλύτερα πριν τη μεγάλη μέρα, την πιο σημαντική στη ζωή σας, πριν το γάμο σας. Μάθετε λοιπόν, όλα όσα επιμελώς μπορείτε να αποφύγετε ή να κάνετε καλύτερα…

1. Είναι η δική σας μέρα!

Πάνω στο άγχος να φροντίσετε και την παραμικρή λεπτομέρεια, τους καλεσμένους κι ό,τι άλλο προκύψει, χάνετε τις στιγμές σας και δεν απολαμβάνετε το σημαντικό αυτό γεγονός. Μπορείτε να είστε λίγο ”κακομαθημένη” παραπάνω εκείνη τη μέρα, το δικαιούστε. Απολαύστε τις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σας και φτιάξτε τις πιο αξιοζήλευτες αναμνήσεις, που θα σας συνοδεύουν για μια ζωή!

2. Φωτογραφίες και Βίντεο

Μιλήστε εκ των προτέρων με τον φωτογράφο έτσι ώστε να γνωρίζει ακριβώς το στήσιμο της φωτογράφισης, ανάλογα με το προσωπικό σας ύφος. Κάπως έτσι θα αποφύγετε όλες τις δυσάρεστες εκπλήξεις.

3. Επιλογή κουμπάρων

Διαλέγουμε για κουμπάρους μας τους ανθρώπους που εμπιστευόμαστε και ξέρουμε ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στα δύσκολα. Απευθυνθείτε σε συγγενικά πρόσωπα ή φίλους σας από την παιδική ηλικία. Κάποιοι από εσάς υπήρξατε τυχεροί και δημιουργήσατε σχέσεις ζωής σε αντίθεση με άλλους που έζησαν ένα μικρό δράμα λόγω της ατυχούς επιλογής τους.

4. Ποσότητα φαγητού

Δεν χρειάζονται υπερβολές κι ετοιμασίες μηνών για το γαμήλιο τραπέζι. Δεν είναι ανάγκη να παραγγείλετε φαγητό και γλυκά που θα σας μείνουν για μήνες. Έτσι κι αλλιώς οι καλεσμένοι σας δεν ήρθαν για το δείπνο αλλά για εσάς. Επιλέξτε σωστά και με ένα υπεύθυνο κέτερινγκ στη Λευκάδα

5. Πρόβες και πάλι πρόβες

Αν έχετε ανασφάλειες για το πως δείχνετε στο φακό, κάνετε εξάσκηση μπροστά στον καθρέφτη. Μπορεί να σας φαίνεται αστείο, αλλά βοηθάει σε μεγάλο βαθμό έτσι ώστε να γνωρίζετε ακριβώς ποιες είναι οι σωστές γωνίες σας και πως αναδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο το χτένισμα, το νυφικό και το στυλ σας, χωρίς να μετανιώσετε την επόμενη μέρα για το αποτέλεσμα.

6. Η γνώμη των άλλων

Όσο καλή πρόθεση κι αν υπάρχει, πολλοί από τους γνωστούς και φίλους σας την εκμεταλλεύονται κι ανακατεύονται παραπάνω από το κανονικό στα διαδικαστικά του γάμου σας σα να ήταν ο δικός τους. Μην φοβάστε να πείτε όχι κι έτσι να θέσετε τα όρια σας όπου νομίζετε ότι είναι απαραίτητο.

7. Η σωστή βοήθεια

Ζητήστε βοήθεια από κάποιον που πραγματικά εμπιστεύεστε και γνωρίζετε ότι θα σας βοηθήσει ουσιαστικά. Πάρτε λίγο χρόνο για να χαλαρώσετε και να αποστασιοποιηθείτε από τις καταστάσεις. Το άγχος θα σας εξουθενώσει, με αποτέλεσμα να είστε κουρασμένη την ημέρα εκείνη κι αυτό δεν το θέλετε σίγουρα.

8. Η μουσική

Αν αποφασίσετε να κάνετε δεξίωση ή γαμήλιο πάρτι, οι μουσικές επιλογές πρέπει να είναι στην κορυφή της λίστας. Όλοι θα θυμούνται ένα διασκεδαστικό πάρτι με καλή μουσική. Οπότε οργανώστε το όσο καλύτερα μπορείτε για εγγυημένη διασκέδαση.

9. Έλεγχος εξόδων

Δεν χρειάζεται να κάνετε περιττά έξοδα για το νυφικό ή τη δεξίωση. Η πιο σημαντική μέρα της ζωής σας πρέπει να έχει εσάς ως επίκεντρο κι όχι τις υπερβολές εντυπωσιασμού που συνηθίζονται σε τέτοιες περιστάσεις. Σκεφτείτε ότι αυτά τα χρήματα μπορείτε να τα διαθέσετε σ’ ένα ταξίδι με το σύντροφό σας ή στο στήσιμο του σπιτιού σας, κάτι που θα σας χαροποιήσει σίγουρα περισσότερο.

10. Οι καλεσμένοι

Αποφασίστε με ποιους θέλετε πραγματικά να μοιραστείτε την χαρά σας. Λίγοι άνθρωποι νοιάζονται για σας αληθινά οπότε κι αξίζει να τους τιμήσετε προσκαλώντας τους στο γάμο σας. Κάντε μια ”σοφή” λίστα καλεσμένων λοιπόν, χωρίς τύψεις.

catering γάμου

γάμος λευκάδα

κέτεριγκ λευκάδα

Related Posts