Ποιες υπηρεσίες catering μπορούμε να αναλάβουμε;

Για κάθε εκδήλωση που ετοιμάζετε, για το σπίτι, τον επαγγελματικό σας χώρο ή μια σημαντική στιγμή της ζωής σας, είμαστε έτοιμοι να σας υποστηρίξουμε με ποιοτικές υπηρεσίες κέτερινγκ στη Λευκάδα και στις γύρω περιοχές.

Δημοφιλείς υπηρεσίες που μπορούμε να προσφέρουμε είναι οι εξής:

Catering τιμές: Πόσο κοστίζει το catering ανά άτομο;

Όπως είναι φυσικό, οι τιμές για catering διαφέρουν, ανάλογα με την περίσταση και το είδος μενού. Δεν είναι ένα μέγεθος που μπορεί να οριστεί με ακρίβεια χωρίς να γνωρίζουμε τις ειδικές ανάγκες και απαιτήσεις που μπορεί να υπάρχουν.

Επικοινωνήστε μαζί μας με έναν από τους διαθέσιμους τρόπους, περιγράψτε μας το σχέδιό σας και θα μπορούμε να σας δώσουμε τη δική μας προσφορά για κέτερινγκ για οποιαδήποτε εκδήλωση:

  • Coffee breaks 
  • Μενού για παιδικά πάρτυ
  • Εκδηλώσεις 
  • Γλυκά βάπτισης 
  • Μενού για βάπτιση 
  • Μενού για γάμο

Η διαδικασία δεν είναι δεσμευτική και έχει σαν μοναδικό στόχο να μπορέσουμε να σου δώσουμε την καλύτερη τιμή για κέτερινγκ στη Λευκάδα και τις γύρω περιοχές!

Από τι εξαρτώνται οι προσφορές για κέτερινγκ;

Οι προσφορές για catering εξαρτώνται από την τοποθεσία , την ημερομηνία, το μενού, το απαιτούμενο προσωπικό, το διάκοσμο, τον αριθμό των καλεσμένων και πολλούς άλλους παράγοντες.

Υπηρεσίες Catering Λευκάδα

Ζητήστε Προσφορά για τη δική σας εκδήλωση!

    [wpgdprc "Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και την επεξεργασία των δεδομένων σας από τον ιστότοπο."]
    [cf7ic]