ιστοσελίδες για catering

κατασκευή ιστοσελίδων λευκάδα

Το ColorFish.gr παρέχει ποιοτικές ιστοσελίδες σε εκείνους που θέλουν να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και την καλύτερη δυνατή παρουσία στο χώρο του internet.

To Tulip Catering στη Λευκάδα, είναι μια δυναμική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της διοργάνωσης γάμων και εκδηλώσεων. Αναζητούσε έναν τρόπο για να παρουσιάσει τη δουλειά του σε όλους τους δυνητικούς πελάτες και να καταγράψει τις υπηρεσίες που προσφέρει με τρόπο τόσο διαδραστικό όσο και συναρπαστικό.

Ο ιστότοπος θα έπρεπε να έχει η δυνατότητα απόκρισης σε όλες τις κινητές συσκευές (responsive σχεδίαση) με εύχρηστη λειτουργικότητα και καθαρά σχέδια. Έπρεπε να είναι εύκολος στην πλοήγηση με έναν ουσιαστικό τρόπο προβολής άρθρων μεμονωμένων κατηγοριών καθώς και όλων μαζί για τα θέματα και τις υπηρεσίες της επιχείρησης.

Αυτή η ευθύνη ανατέθηκε στο colorfish.gr.

Στην προσέγγιση που ακολουθήθηκε, χρησιμοποιήθηκε το υπάρχων διαθέσιμο υλικό (λογότυπα, φωτογραφίες). Ως χρώματα χρησιμοποιήθηκαν τα βασικά χρώματα του λογότυπου και ως γραμματοσειρά μια που εκπέμπει κύρος και σοβαρότητα.

Το αποτελέσματα είναι ένας ιστοτόπος υψηλής ποιότητας. Η ομάδα του colorfish.gr σχεδίασε έναν ιστότοπο που ταιριάζει με το εταιρικό ήθος του Tulip Catering, με εύκολη πλοήγηση, εύκολη αναζήτηση και πλήρη παρουσίαση όλων των πληροφοριών που το αφορούν.