Συνεργαζόμενοι χώροι

Σε δικό σας χώρο, ή  σε χώρους που εμείς θα σας προτείνουμε, πιστεύουμε να σας δώσουμε ότι έχετε ονειρεύεστε!

Το Tulip catering και οι συνεργάτες του υπόσχονται να πραγματοποιήσουν κάθε σας επιθυμία και να οργανώσουν μια ονειρεμένη δεξίωση για τον γάμο, την βάπτιση ή τις επαγγελματικές και φιλικές σας εκδηλώσεις. Γι’ αυτό τον λόγο έχουμε δημιουργήσει ένα δίκτυο συνεργατών με χώρους υψηλών προδιαγραφών ώστε να ικανοποιήσουμε όλες σας τις απαιτήσεις ,για να περάσετε τις πιο αξέχαστες και συγκινητικές σας στιγμές.

PAVEZZO BY THE SEA

Ένα γαλήνιο παραλιακό beach bar στην περιοχή του Επισκόπου στην Νικιάνα.
Προσφέρει ένα ήσυχο και χαλαρωτικό περιβάλλον, όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε την γαμήλια δεξίωσή σας η την βάπτιση του παιδιού σας πάνω στην θάλασσα σε ένα πανέμορφο τοπίο κάτω από τα αστέρια τις όμορφης Λευκάδας.

VILLAGIO

Πρόκειται για ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με κυρίαρχα χρώματα το πράσινο του γρασιδιού και των δέντρων και το γαλάζιο της θάλασσας του Αγίου Ιωάννη, πλημμυρισμένο από το άρωμα των λουλουδιών και τη μαγεία του ηλιοβασιλέματος.

Το Villagio είναι το ιδανικό μέρος ξεκούρασης και δροσιάς κάτω από το λαμπερό ήλιο. Καταπράσινος χώρος περιμετρικά με υπέροχα πέτρινα δρομάκια, σιντριβάνια, φοίνικες και λεύκες γύρω από το νερό τις πισίνας και σε μικρή απόσταση από τα διαμερίσματα, συνθέτουν ένα ιδανικό περιβάλλον για την απόλυτη χαλάρωση και απόλαυση των διακοπών σας.

DECK BEACHSIDE

Η παραλία “Πευκούλια” είναι μια από τις ωραιότερες δυτικές παραλίες της Λευκάδας. Τα πεύκα φθάνουν μέχρι την άμμο και μετά έρχεται το απέραντο γαλάζιο. Η συγκεκριμένη παραλία είναι ίσως η μοναδική στην δυτική πλευρά της Λευκάδας που συνδυάζει το βουνό με την θάλασσα και προσφέρει φυσική σκιά. Τα Πευκούλια με τα γαλαζοπράσινα νερά και την απέραντη παραλία με την ψιλή άμμο δικαιολογεί γιατί έχει επικρατήσει το νησί να αποκαλείται “Σμαράγδι του Ιονίου“. Σε αυτήν την μοναδικής ομορφιάς περιοχή βρίσκεται το ” My Deck Beachside Cafe“.